Senioranalytiker/analytiker til Product Reporting [Denmark]


 

Som senioranalytiker eller analytiker i Product Reporting vil du arbejde bredt med rapportering, og dine opgaver spænder over datastruktur, programmering, analyse og rapportering, ligesom du vil være del af Nykredits ansigt udadtil overfor myndighederne. Produkterne og omverdens krav til os ændrer sig konstant, så du vil også få mulighed for at forbedre vores processer og bidrage til forståelse af vores data.

I Product Reporting er vores kerneopgave at levere en del af Nykredits rapportering til Finanstilsynet, Nationalbanken, Finans Danmark og ratingbureauet Standard & Poor’s. Derudover har vi en række leverancer til regnskabet og interne afregninger af bank- og realkreditprodukter.

En vigtig del af arbejdet er at forbedre vores processer og bidrage til forståelse for data, samt hvad der driver udviklingen i vores bank- og realkreditbalance. Du får mulighed for at arbejde med hele værdikæden, hvor du vil arbejde med datastruktur, programmering, analyse, rapportering samt være en del af Nykredits ansigt udadtil overfor myndighederne.

Dine primære arbejdsopgaver kan bl.a. indebære:

  • Rapportering til Nationalbanken og Finanstilsynet.
  • Udarbejdelse af dataleverancer til regnskabet herunder data på nedskrivninger og hensættelser.
  • Forbedring af vores processer, så vi til stadighed får forbedret og forenklet vores værdikæder.

Din baggrund
Gennem din uddannelse (f.eks cand.merc.fir/mat eller cand.polit/oecon) har økonomi eller matematik haft en væsentlig tyngde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med en form for programmering. Du har et brændende ønske om at udvikle dig i en retning, hvor fokus er på forståelse af data og rapportering og ikke mindst de processer, der understøtter løsningerne.

Bliv en del af Product Reporting
I Product Reporting er vi ni medarbejdere. Product Reporting er en del af Group Accounting i Group Finance and Investments. Du bliver en del af Product Reporting og et fagligt og motiveret team med en fælles interesse for, hvordan vi mest effektivt kan optimere og forbedre vores processer, datastrukturer og forståelse for udviklingen i vores data, så vi bedst muligt understøtter vores rapportering. Hos os vil du opleve en uformel omgangstone samt et godt fællesskab, hvor vi samarbejder på tværs.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef, Jonas Eir, 44 55 24 96 eller seniorrekrutteringspartner, Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال